ΕΙΔΗ ΣΙΤΩΝ

ΕΙΔΗ ΣΙΤΩΝ

Συρόμενη Σίτα

Οι συρόμενες σίτες είναι οι πιο δημοφιλείς σίτες για μπαλκονόπορτες, λόγω της εύκολης χρήσης τους αλλά και της υψηλής αντοχής τους. Η συρόμενη σίτα μπορεί να είναι μονόφυλλη αλλά και δίφυλλη και για αυτό τον λόγο θεωρείται ως η καταλληλότερη για την μπαλκονόπορτα σας.

Είναι κατασκευασμένη από FiberGlass με αλουμινένιο πλαίσιο πάνω σε ράγα κύλισης και για να κινηθούν τοποθετούνται στο κάτω μέσος τους “ράουλα” δηλαδή ροδάκια.

Ανοιγόμενη Σίτα

Η κατηγορία αυτή συναντάται κυρίως σε εξώπορτες αλλά είναι κατάλληλη και για άλλες μονόφυλλες πόρτες. Το φύλλο τους κατασκευάζετε από ανθεκτικό FiberGlass και το πλαίσιο τους είναι αλουμινένιο με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης οι οποίες λειτουργούν με μεντεσέδες.

Η ανοιγόμενη σίτα διαθέτει μηχανισμό επαναφοράς έτσι ώστε να κλείνει μόνη της κάνοντας την εύκολη στον χειρισμό της.

Κάθετη Σίτα

Η κάθετη σίτα κατασκευάζετε από ανθεκτικό υλικό FiberGlass και το πλαίσιο της κατασκευάζετε από αλουμίνιο με μεγάλη αντοχή.

Ασφαλίζει ερμητικά με γάντζους στο κάτω μέρος της και παρέχει απόλυτη προστασία για κάθε είδους έντομο πετούμενο ή και μη και η ταχύτητα με την οποία επαναφέρεται η σίτα ελέγχετε μέσω φρένου.

Σίτα Plisse με Ερπύστρια

Προτείνετε κυρίως για μπαλκονόπορτες είτε μονόφυλλες είτε δίφυλλες τόσο για ανοιγόμενα όσο και για συρόμενα κουφώματα. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και συνδυάζει λειτουργικότητα και απόλυτη αντοχή προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα.

Χρησιμοποιείται άκαυστο και μεγάλης αντοχής πανί τύπου ακορντεόν από πολυπροπυλένιο. Μπορεί να δημιουργηθεί με ίσιο ή plisse πανί .

Σταθερή Σίτα

Οι σταθερές σίτες είναι η πιο εύκολη λύση για παράθυρα WC και φωταγωγούς, δηλαδή σε παράθυρα όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη, αλλά η προστασία του σπιτιού από διάφορα έντομα είναι.

Πλισέ Σίτα

Στην κατηγορία πλισέ σίτα συναντάμε την πλισέ οριζόντιας κίνησης. Η σίτα αυτή κατασκευάζετε από ανθεκτικό υλικό FiberGlass και το πλαίσιο της είναι αλουμινένιο.