Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Διαθέτουμε επαγγελματική εμπειρία 18 ετών

Η εταιρία fixmysita.gr δημιουργήθηκε το 2017 από έμπειρους στο είδος και πρωταγωνιστεί στην επισκευή παντός τύπου σιτών. Διανύοντας εδώ και 18 χρόνια μια καταξιωμένη πορεία στο χώρο συστημάτων αλουμινίου και σίτας συμβάλουμε στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων αλουμινίου. Στόχος της εταιρίας είναι η καθημερινή εξέλιξη καθώς και η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την κάλυψη όλων των απαιτήσεων τους. Η επιχείρηση μας βασίζετε στην οργάνωση αλλά και στην συνεργασία. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που κατανοεί και αφουγκράζεται την Οικονομική κατάσταση της χώρας μας και πρωτοστατούμε με λογικές και προσιτές τιμές χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η ποιότητα των προϊόντων μας.

Πλέον οι σίτες αποτελούν απαραίτητη προσθήκη για κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο. Τους ζεστούς μήνες των χρόνων μας τα έντομα πολλαπλασιάζονται και εισβάλουν στον χώρο μας. Στην εταιρία μας θα βρείτε το πιο έμπειρο προσωπικό προς την επισκευή της κάθε ιδιόρρυθμης και κατεστραμμένης σίτας σας. Μπορούμε να επισκευάσουμε την κάθε σίτα σας στις πιο οικονομικές τιμές με γρήγορη και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος προβλήματος με άμεση λύση και αντιμετωπίζουμε το προβληματισμό σας με λογική τιμή.ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Διαθέτουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα μεσο των συνεργατών μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η Επιχείρηση μας μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι αποτελεί έναν υπεύθυνο συνεργάτη και μία αξιόπιστη κι ευέλικτη λύση για τον πελάτη..

ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με ασυναγώνιστες τιμές. Μειώνουμε την απόσταση και ερχόμαστε στο χώρο σας με σκοπό να δούμε την επισκευή που σας χρειάζεται, να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.Και όλα αυτά, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. Επισκευή παντός τύπου σιτών , όπως πουθενά αλλού !!